Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Mealhero

Op 31-08-2022 is Mealhero te Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 674885319. De (hoofd)activiteit van Mealhero is vervaardiging van informaticaproducten en van elektronische en optische producten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mealhero
Plaats:
Erpe-Mere
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
674885319
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van informaticaproducten en van elektronische en optische producten
Nevencode
Vervaardiging van consumentenelektronica
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Evenbroekveld 16A
9420 Erpe-Mere
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
31-08-2022
674885319
Uitspraak faillissement op 31-8-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: MEALHERO BV EVENBROEKVELD 16A, 9420 ERPE-MERE. Handelsactiviteit: DETAILHANDEL IN NIET-GESPECIALISEERDE WINKELS IN DIEPVRIES- PRODUCTEN Ondernemingsnummer: 0674.885.319 Referentie: 20220346. Datum faillissement: 31 augustus 2022. Rechter Commissaris: DIRK NEVENS. Curator: MARGA PIETERS, AFFLIGEMDREEF 144, 9300 AALST- marga.pieters@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/08/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 oktober 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PIETERS MARGA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland