Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dvpc

Op 05-09-2022 is Dvpc te Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 757844271. De (hoofd)activiteit van Dvpc is productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dvpc
Plaats:
Sint-Niklaas
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
757844271
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Productie en distributie van en handel in elektriciteit, aardgas, stoom en gekoelde lucht
Hoofdcode
Productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht
Nevencode
Productie van elektriciteit
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
August De Bontestr 9/102
9100 Sint-Niklaas
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-09-2022
757844271
Uitspraak faillissement op 5-9-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: DVPC BV AUGUST DE BONTESTRAAT 9/102, 9100 SINT-NIKLAAS. Handelsactiviteit: Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen Ondernemingsnummer: 0757.844.271 Referentie: 20220353. Datum faillissement: 5 september 2022. Rechter Commissaris: GUIDO HENKENS. Curator: LISA HEUNINCK, VIJFSTRATEN 57-59, 9100 SINT-NIKLAAS- lisa.heuninck@truyensadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/03/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 oktober 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HEUNINCK LISA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland