Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement B.R.W. Benelux

Op 08-09-2022 is B.R.W. Benelux te Diest (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 823932450. De (hoofd)activiteit van B.R.W. Benelux is vervaardiging van meubelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
B.R.W. Benelux
Plaats:
Diest
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
823932450
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van meubelen
Nevencode
Vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leuvensesteenweg 184
3290 Diest
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
08-09-2022
823932450
Uitspraak faillissement op 8-9-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: B.R.W. BENELUX BV LEUVENSESTEENWEG 184, 3290 DIEST. Handelsactiviteit: schrijnwerk Ondernemingsnummer: 0823.932.450 Referentie: 20220191. Datum faillissement: 8 september 2022. Rechter Commissaris: PAUL VAN DEN EYNDE. Curator: STEVEN VERBEKE, OLV Broedersstraat 3, 3300 TIENEN- sv@vbklex.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 08/09/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 oktober 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERBEKE STEVEN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland