Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Vanongeval Aurelie

Op 20-09-2022 is Vanongeval Aurelie te Uccle (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 540551306. De (hoofd)activiteit van Vanongeval Aurelie is bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vanongeval Aurelie
Plaats:
Uccle
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
540551306
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten
Nevencode
Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Chee De Drogenbos 176B
1180 Uccle
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
20-09-2022
540551306
Uitspraak faillissement op 20-9-2022.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: VANONGEVAL AURELIE, MOLENSTRAAT 4, 1630 LINKEBEEK, geboren op 28/04/1985 in SINT LAMBRECHTS WOLUWE. Handelsactiviteit: handel in onroerend goed Ondernemingsnummer: 0540.551.306 Referentie: 20220482. Datum faillissement: 20 september 2022. Rechter Commissaris: TONY VANDERBEUKEN. Curators: Joan DUBAERE, KEIZER KARELLAAN 586/9, 1082 NL SINT-AGATHA-BERCHEM- jdubaere@racine.eu;Stijn VANSCHOUBROEK, KEIZER KARELLAAN 586 BUS 9, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- SVanschoubroek@racine.eu. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/09/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 oktober 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DUBAERE Joan.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland