Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement De Ten Hove

Op 20-09-2022 is De Ten Hove te Ixelles (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 840370980. De (hoofd)activiteit van De Ten Hove is reparatie en installatie van machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Ten Hove
Plaats:
Ixelles
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
840370980
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Reparatie en installatie van machines en apparaten
Nevencode
Reparatie van elektrische apparatuur
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Des Hellenes 61
1050 Ixelles
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
20-09-2022
840370980
Uitspraak faillissement op 20-9-2022.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DE TEN HOVE BV RUE DES HELLENES 61, 1050 BRUSSEL 5. Handelsactiviteit: goederenvervoer Ondernemingsnummer: 0840.370.980 Referentie: 20220473. Datum faillissement: 20 september 2022. Rechter Commissaris: PIET ROOSE. Curator: JAN DELEN, MECHELSESTEENWEG 196, 2018 ANTWERPEN 1- jan.delen@kegels-co.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/09/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 oktober 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DELEN JAN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland