Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Segers Sven

Op 27-09-2022 is Segers Sven te Oudsbergen (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 735662846. De (hoofd)activiteit van Segers Sven is vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Segers Sven
Plaats:
Oudsbergen
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
735662846
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten
Nevencode
Vervaardiging van overige artikelen van metaal, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Weg Naar As 29c
3660 Oudsbergen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-09-2022
735662846
Uitspraak faillissement op 27-9-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: SEGERS SVEN, WEG OP BREE 29/C00, 3670 MEEUWEN-GRUITRODE, geboren op 07/08/1987 in GENK. Handelsactiviteit: MONTEUR VAN METAALCONSTRUCTIES Uitbatingsadres: WEG OP BREE 29/C00, 3670 MEEUWEN-GRUITRODE Ondernemingsnummer: 0735.662.846 Referentie: 20220159. Datum faillissement: 27 september 2022. Rechter Commissaris: PATRICK PONCELET. Curator: KATHLEEN VELKENEERS, KASTEELSTRAAT 23B, 3840 BORGLOON- leen@advvelkeneers.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/09/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 8 november 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VELKENEERS KATHLEEN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland