Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vandenhende Amber Linda

Op 14-11-2022 is Vandenhende Amber Linda te Baal (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 775381673. De (hoofd)activiteit van Vandenhende Amber Linda is administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vandenhende Amber Linda
Plaats:
Baal
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
775381673
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten
Nevencode
Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Pandhoevestraat 98
3128 Baal
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
14-11-2022
775381673
Uitspraak faillissement op 14-11-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: VANDENHENDE AMBER LINDA, ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 28, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG, geboren op 26/11/2002 in DEURNE. Handelsactiviteit: ondersteunende activiteiten ivm teelt van gewassen Handelsbenaming: AMBER LOON GROND TUINWERKEN Uitbatingsadres: PANDHOEVESTRAAT 98, 3128 BAAL Ondernemingsnummer: 0775.381.673 Referentie: 20220212. Datum faillissement: 14 november 2022. Rechter Commissaris: MARIE-CLAIRE DE CONINCK. Curator: NANCY VANNUETEN, LIERBAAN 209, 2580 PUTTE- nancy@vannueten-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 14/11/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 januari 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANNUETEN NANCY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland