Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Hotel D'Artiste

Op 16-11-2022 is Hotel D'Artiste te De Panne (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 752713268. De (hoofd)activiteit van Hotel D'Artiste is verschaffen van accommodatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Hotel D'Artiste
Plaats:
De Panne
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
752713268
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Verschaffen van accommodatie
Nevencode
Hotels en dergelijke accommodatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Nieuwpoortlaan 14
8660 De Panne
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-11-2022
752713268
Uitspraak faillissement op 16-11-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: HOTEL D'ARTISTE BV NIEUWPOORTLAAN 14, 8660 DE PANNE. Handelsactiviteit: Hotels en motels met restaurant Handelsbenaming: HOTEL D'ARTISTE Uitbatingsadres: NIEUWPOORTLAAN 14, 8660 DE PANNE Ondernemingsnummer: 0752.713.268 Referentie: 20220055. Datum faillissement: 16 november 2022. Rechter Commissaris: VINCENT CAILLIAU. Curator: JEAN MARIE VERSCHELDEN, DANIEL DE HAENELAAN 30, 8630 VEURNE- jean-marie.verschelden@advocatenassociatie.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/11/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 januari 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERSCHELDEN JEAN MARIE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland