Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Exclusive For You

Op 29-11-2022 is Exclusive For You te Uccle (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 503949246. De (hoofd)activiteit van Exclusive For You is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Exclusive For You
Plaats:
Uccle
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
503949246
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met beperkte bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Xavier De Bue 23
1180 Uccle
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
29-11-2022
503949246
Uitspraak faillissement op 29-11-2022.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: EXCLUSIVE FOR YOU BV XAVIER DE BUESTRAAT 23, 1180 UKKEL. Handelsactiviteit: restaurant Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0503.949.246 Referentie: 20220715. Datum faillissement: 29 november 2022. Rechter Commissaris: GEERT ANCIAUX. Curator: DIETER VANOUTRIVE, DELAUNOYSTRAAT 58 BUS 14, 1080 BRUSSEL 8- dieter.vanoutrive@vdhaeghelaw.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/11/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 januari 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANOUTRIVE DIETER.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland