Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Washcot

Op 06-12-2022 is Washcot te Roeselare (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 506999501. De (hoofd)activiteit van Washcot is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Washcot
Plaats:
Roeselare
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
506999501
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in huishoudtextiel en beddengoed
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Maislaan 2A
8800 Roeselare
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
06-12-2022
506999501
Uitspraak faillissement op 6-12-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: WASHCOT BV MAISLAAN 2A, 8800 ROESELARE. Handelsactiviteit: Groothandel in overig textiel - verhuur en lease van textiel, kleding, sieraden en schoeisel Ondernemingsnummer: 0506.999.501 Referentie: 20220356. Datum faillissement: 6 december 2022. Rechter Commissaris: JOHAN VEYS. Curator: NATHALIE BEERNAERT, DAMMESTRAAT-WEST 6, 8800 ROESELARE- nathalie.beernaert@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/12/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 januari 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BEERNAERT NATHALIE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland