Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Savarin

Op 20-12-2022 is Savarin te Roeselare (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 715659763. De (hoofd)activiteit van Savarin is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Savarin
Plaats:
Roeselare
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
715659763
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Jan Mahieustraat 37
8800 Roeselare
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
20-12-2022
715659763
Uitspraak faillissement op 20-12-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: SAVARIN COMMV JAN MAHIEUSTRAAT 37, 8800 ROESELARE. Handelsactiviteit: Eetgelegenheden met volledige bediening - Catering Ondernemingsnummer: 0715.659.763 Referentie: 20220377. Datum faillissement: 20 december 2022. Rechter Commissaris: PATRICK DANNEELS. Curator: ELISA DECOSTERE, ROESELAARSESTRAAT 55 A, 8850 ARDOOIE- elisa.decostere@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/12/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 februari 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DECOSTERE ELISA.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland