Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Ruttens Thaisa

Op 19-01-2023 is Ruttens Thaisa te Langdorp (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 526836989. De (hoofd)activiteit van Ruttens Thaisa is ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Ruttens Thaisa
Plaats:
Langdorp
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
526836989
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Risicoanalisten en schadetaxateurs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rhodestraat 22
3201 Langdorp
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
19-01-2023
526836989
Uitspraak faillissement op 19-1-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: RUTTENS THAISA, VANDEN PANHUYSENSTRAAT 4, 3200 AARSCHOT, geboren op 28/07/1992 in LEUVEN. Handelsactiviteit: advies rolluiken + vennoot VOF Sergo Projects Ondernemingsnummer: 0526.836.989 Referentie: 20230016. Datum faillissement: 19 januari 2023. Rechter Commissaris: LUC NELISSEN. Curator: ELLIE VERHAEGEN, PARIJSSTRAAT 62, 3000 LEUVEN- ellie.verhaegen@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 19/01/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 februari 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERHAEGEN ELLIE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland