Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Rb Logtra

Op 16-02-2023 is Rb Logtra te Pelt (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 756783805. De (hoofd)activiteit van Rb Logtra is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Rb Logtra
Plaats:
Pelt
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
756783805
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Europalaan 43
3900 Pelt
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
16-02-2023
756783805
Uitspraak faillissement op 16-2-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: RB LOGTRA BV EUROPALAAN 43, 3900 PELT. Handelsactiviteit: goederenvervoer Ondernemingsnummer: 0756.783.805 Referentie: 20230044. Datum faillissement: 16 februari 2023. Rechter Commissaris: GUY VLOEBERGHS. Curators: DIRK VAN COPPENOLLE, GENKERSTEENWEG 302, 3500 HASSELT- dirk@van-coppenolle.be;FREDERICK VAN COPPENOLLE, GENKERSTEENWEG 302, 3500 HASSELT- frederick@van-coppenolle.be;SOFIE REPRIELS, GENKERSTEENWEG 302, 3500 HASSELT- sofie@van-coppenolle.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/02/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 maart 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN COPPENOLLE DIRK.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland