Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Rustoord

Op 06-03-2023 is Rustoord te Zeebrugge (Brugge) (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 445883165. De (hoofd)activiteit van Rustoord is financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Rustoord
Plaats:
Zeebrugge (Brugge)
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
445883165
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Financiële lease
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Vissersstraat 1/0001
8380 Zeebrugge (Brugge)
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
06-03-2023
445883165
Uitspraak faillissement op 6-3-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: RUSTOORD NV VISSERSSTRAAT 1.1, 8380 BRUGGE. Handelsactiviteit: financiële lease Ondernemingsnummer: 0445.883.165 Referentie: 20230063. Datum faillissement: 6 maart 2023. Rechter Commissaris: ELISABETH BOGAERT. Curator: JOHAN MERMUYS, DORPSSTRAAT 76 BUS 3, 8490 JABBEKE- johan.mermuys@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/03/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 17 april 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MERMUYS JOHAN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland