Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Manea Claudiu-Florin

Op 24-04-2023 is Manea Claudiu-Florin te Schaerbeek (Brussel) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 828190849. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Manea Claudiu-Florin
Plaats:
Schaerbeek
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
828190849
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Vogler 9
1030 Schaerbeek
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
24-04-2023
828190849
Uitspraak faillissement op 24-4-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: MANEA CLAUDIU-FLORIN, BRUSSELSESTEENWEG 440/3, 9402 MEERBEKE, geboren op 26/05/1982 in DEVA, ROEMENIë. Handelsactiviteit: Overige reiniging van gebouwen;industriële reiniging Ondernemingsnummer: 0828.190.849 Referentie: 20230206. Datum faillissement: 24 april 2023. Rechter Commissaris: DIRK NEVENS. Curator: BJÖRN GOESSENS, CENTRUMLAAN 175, 9400 NINOVE- bjorn.goessens@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/04/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 juni 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GOESSENS BJÖRN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland