Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Patrimundo

Op 11-05-2023 is Patrimundo te Ronse (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 543668469. De (hoofd)activiteit van Patrimundo is exploitatie van en handel in onroerend goed.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Patrimundo
Plaats:
Ronse
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
543668469
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van en handel in onroerend goed
Hoofdcode
Exploitatie van en handel in onroerend goed
Nevencode
Handel in eigen onroerend goed
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zuidstraat 2
9600 Ronse
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
11-05-2023
543668469
Uitspraak faillissement op 11-5-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: PATRIMUNDO BV ZUIDSTRAAT 2, 9600 RONSE. Handelsactiviteit: handel in eigen onroerend goed Ondernemingsnummer: 0543.668.469 Referentie: 20230061. Datum faillissement: 11 mei 2023. Rechter Commissaris: ELIEN VAN DILLE. Curators: Lieve TEINTENIER, FRANKLIN ROOSEVELTPLEIN 42/0002, 9600 RONSE- info@teintenier.be;KRISTOF DE MULDER, BRUGGENHOEK 1, 9620 ZOTTEGEM- kristof.demulder@dmv-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/05/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 juni 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: TEINTENIER Lieve.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland