Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Wostyn Stef

Op 11-05-2023 is Wostyn Stef te Diest (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 895018406. De (hoofd)activiteit van Wostyn Stef is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Wostyn Stef
Plaats:
Diest
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
895018406
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Cafés en bars
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Hasseltsestraat 48
3290 Diest
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
11-05-2023
895018406
Uitspraak faillissement op 11-5-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: WOSTYN STEF, DIESTERSTEENWEG 141, 3293 KAGGEVINE, geboren op 15/12/1983 in DIEST. Handelsactiviteit: uitbating café Ondernemingsnummer: 0895.018.406 Referentie: 20230101. Datum faillissement: 11 mei 2023. Rechter Commissaris: WILLY TIMMERMANS. Curators: KARL VANSTIPELEN, STATIONSSTRAAT 108A, 3400 LANDEN- karl.vanstipelen@dewaelpartners.be;WINNY TIRMARCHE, STATIONSSTRAAT 108, 3400 LANDEN- winny.tirmarche@dewaelpartners.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/05/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 20 juni 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANSTIPELEN KARL.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland