Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Twylite

Op 23-05-2023 is Twylite te Anderlecht (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 444205362. De (hoofd)activiteit van Twylite is vervaardiging van elektrische apparatuur.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Twylite
Plaats:
Anderlecht
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
444205362
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van elektrische apparatuur
Nevencode
Vervaardiging van verlichtingsapparaten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Paepsem 1234
1070 Anderlecht
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
23-05-2023
444205362
Uitspraak faillissement op 23-5-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: TWYLITE CVBA PAAPSEMSTRAAT 123/4, 1070 ANDERLECHT. Handelsactiviteit: beeld en geluidstechnieken Handelsbenaming: CVBA Ondernemingsnummer: 0444.205.362 Referentie: 20230417. Datum faillissement: 23 mei 2023. Rechter Commissaris: BART PURNAL. Curator: MAARTEN BENTEIN, EDMOND TOLLENAERESTRAAT 56-76 B23, 1020 BRUSSEL 2- maart en.bentein@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/05/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 juni 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BENTEIN MAARTEN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland