Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement De Nollin Kris

Op 23-05-2023 is De Nollin Kris te Ingelmunster (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 824815051. De (hoofd)activiteit van De Nollin Kris is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Nollin Kris
Plaats:
Ingelmunster
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
824815051
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Maandagstraat 10
8770 Ingelmunster
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
23-05-2023
824815051
Uitspraak faillissement op 23-5-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: DE NOLLIN KRIS, MAANDAGSTRAAT 10, 8770 INGELMUNSTER, geboren op 03/11/1974 in ZOTTEGEM. Handelsactiviteit: Elektrotechnische installatiewerken, uitgezonderd aan gebouwen Ondernemingsnummer: 0824.815.051 Referentie: 20230181. Datum faillissement: 23 mei 2023. Rechter Commissaris: PIETER DE SMET. Curator: TIM DIERYNCK, STATIONSSTRAAT 82A/0001, 8860 LENDELEDE- tim@advocaatdierynck.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/05/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 juli 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DIERYNCK TIM.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland