Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Watermanshoeve

Op 12-10-2023 is Watermanshoeve te Tielt-Winge (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 754860631. De (hoofd)activiteit van Watermanshoeve is verenigingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Watermanshoeve
Plaats:
Tielt-Winge
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
754860631
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Verenigingen
Nevencode
Overige verenigingen, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Statiestraat 39
3390 Tielt-Winge
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
12-10-2023
754860631
Uitspraak faillissement op 12-10-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: WATERMANSHOEVE VZW STATIESTRAAT 39, 3390 TIELT-WINGE. Handelsactiviteit: botanische tuinen en dierentuinen Ondernemingsnummer: 0754.860.631 Referentie: 20230247. Datum faillissement: 12 oktober 2023. Rechter Commissaris: WILLEM VAN CALSTER. Curators: WIM BOLLEN, STEENWEG OP ST-JORIS-WINGE 21, 3200 AARSCHOT- wbollen@bollen-vandendries.be;THOMAS VANDENDRIES, STEENWEG OP ST-JORIS-WINGE 21, 3200 AARSCHOT- tvandendries@bollen-vandendries.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 12/10/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 november 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BOLLEN WIM.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland