Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Isik Ali

Op 17-10-2023 is Isik Ali te Genk (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 670783209. De (hoofd)activiteit van Isik Ali is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Isik Ali
Plaats:
Genk
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
670783209
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in cosmetica en toiletartikelen in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Guillaume Lambertlaan 109
3600 Genk
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
17-10-2023
670783209
Uitspraak faillissement op 17-10-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: ISIK ALI, VARKENSMARKT 43, 3590 DIEPENBEEK, geboren op 24/04/1991 in GENK. Handelsactiviteit: kapper Handelsbenaming: LA DIFFERENCE Uitbatingsadres: GUILLAUME LAMBERTLAAN 109, 3600 GENK Ondernemingsnummer: 0670.783.209 Referentie: 20230245. Datum faillissement: 17 oktober 2023. Rechter Commissaris: RENÉ ACHTEN. Curator: KATHLEEN VELKENEERS, KASTEELSTRAAT 23B, 3840 BORGLOON- leen@advvelkeneers.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 17/10/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 november 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VELKENEERS KATHLEEN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland