Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Vandeweyer Louise

Op 02-11-2023 is Vandeweyer Louise te Aarschot (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 792332919. De (hoofd)activiteit van Vandeweyer Louise is sport, ontspanning en recreatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vandeweyer Louise
Plaats:
Aarschot
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
792332919
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Sport, ontspanning en recreatie
Nevencode
Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leuvensestraat 74
3200 Aarschot
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
02-11-2023
792332919
Uitspraak faillissement op 2-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: VANDEWEYER LOUISE, JOZEF TIELEMANSSTRAAT 33, 3200 AARSCHOT, geboren op 23/03/1990 in DIEST. Handelsactiviteit: Café- eetgelegenheid Ondernemingsnummer: 0792.332.919 Referentie: 20230282. Datum faillissement: 2 november 2023. Rechter Commissaris: ROGER CORTEN. Curator: MARTIN DION, BONDGENOTENLAAN 167, 3000 LEUVEN- martin.dion@dion-guelinckx.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DION MARTIN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland