Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement De Laet Laetitia

Op 07-11-2023 is De Laet Laetitia te Gooik (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 725748555. De (hoofd)activiteit van De Laet Laetitia is onderwijs.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Laet Laetitia
Plaats:
Gooik
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
725748555
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Onderwijs
Hoofdcode
Onderwijs
Nevencode
Overige vormen van onderwijs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Burg De Leenerstraat 16
1755 Gooik
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
07-11-2023
725748555
Uitspraak faillissement op 7-11-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DE LAET LAETITIA, BURGEMEESTER DE LEENERSTRAAT 16, 1755 GOOIK, geboren op 03/09/1989 in ANDERLECHT. Handelsactiviteit: MENSELIJKE GEZONDHEIDSZORG Ondernemingsnummer: 0725.748.555 Referentie: 20230963. Datum faillissement: 7 november 2023. Rechter Commissaris: XAVIER MERTENS. Curator: ANOUK DE VLEESHOUWER, PEGASUSLAAN 5, 1831 DIEGEM- anouk@dofficelaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE VLEESHOUWER ANOUK.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland