Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Zorg Van Natasja De Weerd

Op 07-11-2023 is Zorg Van Natasja De Weerd te Weelde (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 764760569. De (hoofd)activiteit van Zorg Van Natasja De Weerd is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Zorg Van Natasja De Weerd
Plaats:
Weelde
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
764760569
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Verpleegkundige activiteiten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Industrieweg 111
2381 Weelde
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
07-11-2023
764760569
Uitspraak faillissement op 7-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: ZORG VAN NATASJA DE WEERD COMMV INDUSTRIEWEG 11/1, 2381 WEELDE. Handelsactiviteit: VERPLEEGKUNDIGE ACTIVITEITEN Ondernemingsnummer: 0764.760.569 Referentie: 20230333. Datum faillissement: 7 november 2023. Rechter Commissaris: HANS GEERTS. Curator: MARK BRUURS, ALPHENSEWEG 12, 2387 BAARLE-HERTOG- markbruurs@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BRUURS MARK.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland