Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Orthas Sleepcare

Op 14-11-2023 is Orthas Sleepcare te Herselt (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 829129373. De (hoofd)activiteit van Orthas Sleepcare is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Orthas Sleepcare
Plaats:
Herselt
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
829129373
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel via postorderbedrijven of via internet
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Waterven 9
2230 Herselt
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
14-11-2023
829129373
Uitspraak faillissement op 14-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: ORTHAS SLEEPCARE COMMV WATERVEN 9, 2230 HERSELT. Handelsactiviteit: CONSULTANY SLAAPGENEESKUNDE Ondernemingsnummer: 0829.129.373 Referentie: 20230340. Datum faillissement: 14 november 2023. Rechter Commissaris: JEF BOIY. Curators: JACQUES ARNAUTS-SMEETS, AARSCHOTSESTEENWEG 7, 2230 HERSELT- info@rubiconlaw.be;GUNTHER PEETERS, AARSCHOTSESTEENWEG 7, 2230 HERSELT- info@rubiconlaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 14/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ARNAUTS-SMEETS JACQUES.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland