Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Henning Alexis

Op 14-11-2023 is Henning Alexis te Ixelles (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 770508909. De (hoofd)activiteit van Henning Alexis is activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Henning Alexis
Plaats:
Ixelles
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
770508909
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer
Nevencode
Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue De La Croix 1
1050 Ixelles
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
14-11-2023
770508909
Uitspraak faillissement op 14-11-2023.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: HENNING ALEXIS, KRUISSTRAAT 1/8E, 1050 ELSENE, geboren op 21/02/1991 in MARYLAND. Handelsactiviteit: adviesbureau Ondernemingsnummer: 0770.508.909 Referentie: 20231011. Datum faillissement: 14 november 2023. Rechter Commissaris: FRANK VAN GOOL. Curator: BRANDAAN MOMBAERS, LAKENSESTRAAT 154/11, 1000 BRUSSEL 1- b.mombaers@mombaers.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 14/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 20 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMBAERS BRANDAAN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland