Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Moonlight

Op 27-11-2023 is Moonlight te Middelkerke (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 473763539. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Moonlight
Plaats:
Middelkerke
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
473763539
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leopoldlaan 402
8430 Middelkerke
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
27-11-2023
473763539
Uitspraak faillissement op 27-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: MOONLIGHT BV LEOPOLDLAAN 402, 8430 MIDDELKERKE. Handelsactiviteit: Café-restaurants (tavernen); cafés en bars ; Handelsbenaming: VALENTINO Uitbatingsadres: PANNESTRAAT 12, 8630 VEURNE Ondernemingsnummer: 0473.763.539 Referentie: 20230068. Datum faillissement: 27 november 2023. Rechter Commissaris: MARTIN TERRAS. Curator: JEAN MARIE VERSCHELDEN, DANIEL DE HAENELAAN 30, 8630 VEURNE- jean-marie.verschelden@advocatenassociatie.be Voorlopige datum van staking van betaling: 27/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERSCHELDEN JEAN MARIE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland