Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Euram

Op 21-12-2023 is Euram te Wijgmaal (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 440801157. De (hoofd)activiteit van Euram is ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
22-12-2023
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Euram
Plaats:
Wijgmaal
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
440801157
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten
Nevencode
Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Vaartdijk 3/0102
3018 Wijgmaal
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
21-12-2023
440801157
Uitspraak faillissement op 21-12-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: EURAM NV VAARTDIJK 3/1.2, 3018 WIJGMAAL (BT.). Handelsactiviteit: Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, reisorganisator Ondernemingsnummer: 0440.801.157 Referentie: 20230345. Datum faillissement: 21 december 2023. Rechter Commissaris: WILLY GILS. Curator: ILSE VAN DE MIEROP, WOLSTRAAT 70, 1000 BRUSSEL 1- ilse.vandemierop@dlapiper.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/12/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DE MIEROP ILSE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland