Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Alci Ceylan

Op 20-12-2016 is aan Alci Ceylan te Gent (Oost-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 588836223. De (hoofd)activiteit van Alci Ceylan is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Alci Ceylan
Plaats:
Gent
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
588836223
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Haarverzorging
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Leiekaai 253
9000 Gent
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-12-2016
588836223
Opschorting toegekend tot 21 februari 2017.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent Bij vonnis van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent, zitting derde kamer d.d. 20 december 2016, werd de procedure gerechtelijke reorganisatie van de heer Ceylan Alci, geboren op 23 oktober 1970, wonende te 9000 Gent, Leiekaai 253, met uitbating te 9060 Zelzate, Pierets De Colvenaerplein 9, met ondernemingsnummer 0588.836.223, met voornaamste handelsactiviteit kapperszaak, met als doelstelling het bekomen van een collectief akkoord; open verklaard en de duur van opschorting bepaald op twee maanden, namelijk tot en met 21 februari 2017. Bepaalt dat gestemd zal worden over het reorganisatieplan op de zitting van de derde kamer van 14 februari 2017 om 14 uur in zittingszaal 2.6 van het gerechtsgebouw te 9000 Gent, Opgeëistenlaan 401/E. Bevestigt de aanwijzing van de heer Johnny De Waele, plaatsvervangend rechter in handelszaken, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd rechter. (E-mailadres : dwadco@gmail.com). Voor eensluidend uittreksel : (get.) A. Bruynooghe, griffier.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland