Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Boffin Danny

Op 09-11-2017 is aan Boffin Danny te Sint-Truiden (Limburg) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 654759797. De (hoofd)activiteit van Boffin Danny is dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Boffin Danny
Plaats:
Sint-Truiden
Provincie:
Limburg
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
654759797
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie
Nevencode
Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g.
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Leopold Ii Straat 28
3800 Sint-Truiden
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
09-11-2017
654759797
Opschorting toegekend tot 23 april 2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt De zevendee kamer van de rechtbank van koophandel ANTWERPEN, afdeling HASSELT, heeft op 09/11/2017, een vonnis uitgesproken in de zaak ingeschreven onder A.R. R/17/00041 waarbij de gerechtelijke reorganisatie is geopend op naam van BOFFIN DANNY, handeldrijvende onder de benaming " B&B", wonende te 3800 SINT-TRUIDEN, SINT-MARTENPLEIN 6/0201, ondernemingsnummer : 0654.759.797. Het vonnis kent een voorlopige opschorting van betaling toe voor een observatieperiode eindigend op 23 april 2018 met het oog op een collectief akkoord. Het bepaalt dat zal gestemd worden over het reorganisatieplan ter zitting van 09/04/2018, om 9 uur, voor de ZEVENDE KAMER ZAAL 10, VIERDE VERDIEPING van deze rechtbank, zetelend te 3500 HASSELT, PARKLAAN 25, BUS 6. Als gedelegeerd rechter treedt op : BUTENEERS, GERARD (p/a : rechtbank van koophandel ANTWERPEN, afdeling HASSELT, PARKLAAN 25, BUS 6, 3500 HASSELT). De griffier, (get.) C. SCHOELS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland