Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Vd Interior Concepts

Op 22-12-2017 is aan Vd Interior Concepts te Kortrijk (West-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 432980086. De (hoofd)activiteit van Vd Interior Concepts is architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Vd Interior Concepts
Plaats:
Kortrijk
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
432980086
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen
Nevencode
Interieurarchitecten
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Iepersestraat 46
8500 Kortrijk
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-12-2017
432980086
Opschorting toegekend tot 28 maart 2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk Bij vonnis van de derde kamer van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk, d.d. 22 december 2017, werd voor de BVBA VD lnterior Concepts, met zetel te 8500 Kortrijk, Iepersestraat 46, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0432.980.086, met als handelsactiviteit : Vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen;de procedure van gerechtelijke reorganisatie geopend en werd de duur van de opschorting bepaald voor een termijn die eindigt op 28 maart 2018, om 23 u. 59 m. In deze werd als gedelegeerd rechter aangesteld : de heer Thierry Van Loocke, rechter in handelszaken in deze rechtbank (rvk.thierry.van.loocke@gmail.com). De plaats, dag en uur voor de stemming en de beslissing over het reorganisatieplan wordt bepaald op woensdag 21 maart 2018, om 11 u. 30 m., in zittingszaal A van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk, Gerechtsgebouw II, Beheerstraat 41, 8500 Kortrijk. L. Nolf, griffier.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland