Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Urban Capital Property Development

Op 22-12-2017 is aan Urban Capital Property Development te Brasschaat (Antwerpen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 843162897. De (hoofd)activiteit van Urban Capital Property Development is exploitatie van en handel in onroerend goed.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Urban Capital Property Development
Plaats:
Brasschaat
Provincie:
Antwerpen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
843162897
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van en handel in onroerend goed
Hoofdcode
Exploitatie van en handel in onroerend goed
Nevencode
Handel in eigen onroerend goed
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Bredabaan 503
2930 Brasschaat
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-12-2017
843162897
Opschorting toegekend tot 30 maart 2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen Bij vonnis van de tweeëntwintigste kamer van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, d.d. 22 december 2017, werd de opschorting met het oog op een gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord toegekend voor een periode eindigend op 30 maart 2018, aan URBAN CAPITAL PROPERTY DEVELOPMENT NV, BREDABAAN 503, 2930 BRASSCHAAT Ondernemingsnummer : 0843.162.897 Gedelegeerd rechter : TAEYMANS, MARC, e-mail : taeymansrechter@telenet.be Het reorganisatieplan dient neergelegd te worden ter griffie uiterlijk op 23 februari 2018. De terechtzitting over de stemming en de homologatie van dit reorganisatieplan werd bepaald op 23 maart 2018, om 10 uur, voor de tweeëntwintigste kamer van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, Bolivarplaats 20, bus 7, 2000 Antwerpen, derde verdieping, zaal C3. De griffier-hoofd van dienst, (get.) M. Caers.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland