Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Wadico

Op 22-12-2017 is aan Wadico te Merksem (Antwerpen) (Antwerpen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 809166872. De (hoofd)activiteit van Wadico is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Wadico
Plaats:
Merksem (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
809166872
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Isolatiewerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Van Stralenlei 78-80
2170 Merksem (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-12-2017
809166872
Opschorting toegekend tot 11 mei 2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen Bij vonnis van de tweeëntwintigste kamer van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, d.d. 22 december 2017, werd de opschorting met het oog op een gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord toegekend voor een periode eindigend op 11 mei 2018, aan WADICO BVBA, VAN STRALENLEI 78-80, 2170 MERKSEM (ANTWERPEN). Ondernemingsnummer : 0809.166.872 Gedelegeerd rechter : DE TROETSEL, LUK, e-mail : l.de.troetsel@telenet.be Het reorganisatieplan dient neergelegd te worden ter griffie uiterlijk op 6 april 2018. De terechtzitting over de stemming en de homologatie van dit reorganisatieplan werd bepaald op 4 mei 2018, om 10 uur, voor de tweeëntwintigste kamer van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, Bolivarplaats 20, bus 7, 2000 Antwerpen, derde verdieping, zaal C3. De griffier-hoofd van dienst, (get.) M. Caers.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland