Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Gerechtelijke reorganisatie gesloten Health Business Management

Op 24-01-2018 is aan Health Business Management te Machelen (Vlaams-Brabant) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 502467324. De (hoofd)activiteit van Health Business Management is financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen.
Op 04-04-2018 is het reorganisatieplan gehomologeerd door de rechtbank en is de gerechtelijke reorganisatie gesloten. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie
Naam:
Health Business Management
Plaats:
Machelen
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Gerechtelijke reorganisatie gesloten
Ondernemingsnr.:
502467324
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Holdings
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Molenstraat 57
1830 Machelen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-04-2018
502467324
Reorganisatieplan gehomologeerd. Gerechtelijke reorganisatie gesloten op 4-4-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel Bij vonnis van 04.04.2018, werd door de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel het reorganisatieplan van de gerechtelijke reorganisatie van de BVBA HEALTH BUSINESS MANAGEMENT, met zetel te 1830 Machelen, Molenstraat 57, KBO 0502.467.324, gehomologeerd en sluit de procedure. Voor eensluidend uittreksel : de hoofdgriffier, K. PROVEZ.
24-01-2018
502467324
Opschorting toegekend.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel Bij vonnis van 24.1.2018, werd door de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, de procedure van gerechtelijke reorganisatie door collectief geopend verklaard voor de BVBA Health Business Management, met maatschappelijke zetel te 1830 Machelen, Molenstraat 5, KBO 0502.467.324. De duur van de opschorting wordt bepaald tot en met 4.4.2018. De terechtzitting waarop gestemd zal worden door de schuldeisers over het neer te leggen aangepast reorganisatieplan wordt vastgesteld op donderdag 29.3.2018, om 14 uur, in de Zaal E (nl) van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, Waterloolaan 70, 1000 Brussel. Voor eensluidend uittreksel : de hoofdgriffier, K. Provez.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland