Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Gerechtelijke reorganisatie gesloten D'Hondt Marino

Aan D'Hondt Marino te Poperinge (West-Vlaanderen) is door de rechtbank in Gent opschorting toegekend. Het ondernemingsnummer is 704459530. De (hoofd)activiteit van D'Hondt Marino is vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie
Naam:
D'Hondt Marino
Plaats:
Poperinge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Gerechtelijke reorganisatie gesloten
Ondernemingsnr.:
704459530
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten
Nevencode
Smeden van metaal
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Abeelseweg 282
8970 Poperinge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-01-2018
704459530
Reorganisatieplan gehomologeerd. Gerechtelijke reorganisatie gesloten op 2-1-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Ieper Bij vonnis van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Ieper, uitgesproken in datum van maandag, negenentwintig januari tweeduizend en achttien, ingevolge artikel 23 en 54 van de Wet van 31 januari 2009 betreffende de continuïteit van de ondernemingen, werd het reorganisatieplan, neergelegd ter griffie van de Rechtbank alhier in datum van 2 januari 2018, door : Marino D'HONDT, geboren te Poperinge op 30 december 1970, wonende en handeldrijvende te 8970 Poperinge, Abeelseweg 282, hiertoe ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0704.459.530, voor de volgende activiteiten : Reparatie van consumentenelektronica - Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden - Toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.) - Detailhandel in verlichtingsartikelen in gespecialiseerde winkels - Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels - Handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren - Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms - Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken - Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken - Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz. - Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen - Schilderen van metalen constructies - Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten -Schrijnwerk - Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders - Installatie van lichtreclames en uithangborden - Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties - Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie - Loodgieterswerk - Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen - Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren - Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten - Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten - Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten) - Vervaardiging van lichtreclames, verlichte aanwijzingsborden, enz. - Persen, stampen en profielwalsen van metaal;poedermetallurgie - Vervaardiging en montage van gesmede werkstukken voor de bouw : trapleuningen, borstweringen, enz. - Vervaardiging van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden - Smeden van metaal , en met als handelsbenaming : M.D. SYSTEMS ; gehomologeerd en de procedure van gerechtelijke reorganisatie door een collectief akkoord, zoals toegekend bij vonnis van de Rechtbank alhier de dato 16 oktober 2017, gesloten. De griffier, (get.) Caroline MELSENS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland