Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Gerechtelijke reorganisatie gesloten Den Heilige

Op 05-03-2018 is aan Den Heilige te Oostende (West-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 647900414. De (hoofd)activiteit van Den Heilige is eet- en drinkgelegenheden.
Op 25-05-2018 is het reorganisatieplan gehomologeerd door de rechtbank en is de gerechtelijke reorganisatie gesloten. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie
Naam:
Den Heilige
Plaats:
Oostende
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Gerechtelijke reorganisatie gesloten
Ondernemingsnr.:
647900414
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Cafés en bars
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bonenstraat 5
8400 Oostende
Toon op kaart
-
Vestigingsadres:
Kadzandstraat 4
8400 Oostende
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-05-2018
647900414
Reorganisatieplan gehomologeerd. Gerechtelijke reorganisatie gesloten op 25-5-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge Bij vonnis van 25/05/2018 homologeerde de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge, Derde kamer, het reorganisatieplan zoals neergelegd door vof Den Heilige, met zetelt te 8400 OOSTENDE, Bonenstraat 5, ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0647.900.414, op de griffie van deze rechtbank en sluit de reorganisatieprocedure onder voorbehoud van de betwistingen die voortvloeien uit de uitvoering van het plan. Voor eensluidend verklaard uittreksel : de griffier, (get.) C. GEERS.
05-03-2018
647900414
Opschorting toegekend.
 
Hof van beroep Gent Bij arrest van het Hof van beroep te Gent, 7e kamer, d.d. 5 maart 2018, in de zaak 2018/EV/6, werd het vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Brugge, d.d. 26 januari 2018 teniet gedaan en als volgt beslist : Verklaart de procedure van gerechtelijke reorganisatie geopend met het oog op het opstellen van een reorganisatieplan conform de artikelen 44 tot 58 WCO, hierbij aanstellend als gedelegeerd rechter Marleen HOSTE, ten behoeve' van de VOF DEN HEILIGE, met zetel te 8400 Oostende, Bonenstraat 5, ingeschreven KBO onder nr. 0647.900.414; Bepaalt de duur van de in art. 16 WCO bedoelde opschorting op een periode van DRIE MAANDEN ingaand op de datum van huidig arrest. Verzendt de zaak terug naar de eerste rechter voor verdere opvolging. Voor eensluidend uittreksel : de griffier-hoofd van dienst, (get.) Maggy De Vleeschauwer.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland