Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Aquazoozle

Op 27-04-2018 is aan Aquazoozle te Malle (Antwerpen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 896096589. De (hoofd)activiteit van Aquazoozle is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Aquazoozle
Plaats:
Malle
Provincie:
Antwerpen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
896096589
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Wassen en poetsen van motorvoertuigen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Delften 23UNIT 704
2390 Malle
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-04-2018
896096589
Opschorting toegekend tot 17 juli 2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen Bij vonnis van de 22e kamer van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, d.d. 27 april 2018, werd de opschorting met het oog op een gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord toegekend voor een periode eindigend op17 juli 2018 aan : AQUAZOOZLE BVBA, DELFTEN 23, UNIT 704, 2390 MALLE, ondernemingsnummer 0896.096.589. Gedelegeerd rechter : SNYERS, PETER. Email : pim@snyers.net Het reorganisatieplan dient neergelegd te worden ter griffie uiterlijk op 12 juni 2018. De terechtzitting over de stemming en de homologatie van dit reorganisatieplan werd bepaald op 10 juli 2018, om 11 uur voor de vakantiekamer van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, Bolivarplaats 20/7, 2000 Antwerpen, 3e verdieping, zaal Cl. De griffier, (get.) N. NAELAERTS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland