Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting M One

Aan M One te Horebeke (Oost-Vlaanderen) is door de rechtbank in Gent opschorting toegekend. Het ondernemingsnummer is 442584373. De (hoofd)activiteit van M One is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Op 20-09-2018 is de voorlopige opschorting inzake M One te Horebeke (Oost-Vlaanderen) verlengd. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
M One
Plaats:
Horebeke
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
442584373
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Steenberg 4
9667 Horebeke
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-09-2018
442584373
Opschorting verlengd tot 20 januari 2019.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde, derde kamer, in dato van 20 september 2018, werd voor naamloze vennootschap M-ONE, met zetel te 9667 Horebeke, Steenberg 4, met ondernemingsnummer 0442.584.373, met als activiteit o.a. de ontwikkeling van residentiële projecten, de procedure van gerechtelijke reorganisatie, met als doelstelling het bekomen van een minnelijk akkoord, geopend;de opschorting wordt verleend tot en met 20 januari 2019. De datum voor toezicht wordt bepaald op 3 januari 2019. Een eventuele verlenging van de opschortingsperiode dient bij verzoek te worden ingediend tegen uiterlijk 28 december 2018 (art. XX.59 WER). In deze werden als gedelegeerd rechters aangesteld : de heer Karl Ottevaere (K.Ottevaere@degroofpetercam.com) de heer Frank Wielfaert (frank-accountancy@telenet.be) rechters in handelszaken in deze rechtbank. Cindy TEMMERMAN, afgevaardigd griffier.
20-09-2018
442584373
Opschorting verlengd tot 20 januari 2019.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde, derde kamer, in dato van 20 september 2018, werd voor NV M-ONE, met zetel te 9667 Horebeke, Steenberg 4, met ondernemingsnummer 0442.584.373, met als activiteit o.a. de ontwikkeling van residentiële projecten, de procedure van gerechtelijke reorganisatie, met als doelstelling het bekomen van een minnelijk akkoord, geopend;de opschorting wordt verleend tot en met 20 januari 2019. De datum voor toezicht wordt bepaald op 3 januari 2019. Een eventuele verlenging van de opschortingsperiode dient bij verzoek te worden ingediend tegen uiterlijk 28 december 2018 (art. XX.59 WER). In deze werden als gedelegeerd rechters aangesteld : de heer Karl Ottevaere (K.Ottevaere@degroofpetercam.com) de heer Frank Wielfaert (frank-accountancv@telenet.be) rechters in handelszaken in deze rechtbank. (Get.) Cindy Temmerman, afgevaardigd griffier.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland