Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Cosmic

Op 23-09-2019 is aan Cosmic te Mechelen (Antwerpen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 434947307. De (hoofd)activiteit van Cosmic is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Cosmic
Plaats:
Mechelen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
434947307
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in parfumerieën en cosmetica
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Blarenberglaan 6B
2800 Mechelen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-12-2019
434947307
Uitspraak faillissement op 2-12-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement tengevolge vroegtijdige afsluiting van de procedure WCO van: COSMIC NV BLARENBERGLAAN 6 B, 2800 MECHELEN. Handelsactiviteit: groot en kleinhandel in parfumerieën, cosmetica en toiletartikelen Ondernemingsnummer: 0434.947.307 Referentie: 20190252. Datum faillissement: 2 december 2019. Rechter Commissaris: EDDY BROUWERS. Curator: GERRY VERSCHUREN, BLEEKSTRAAT 11, 2800 MECHELEN- gerry.verschuren@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/12/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 januari 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERSCHUREN GERRY.
23-09-2019
434947307
Opschorting toegekend.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen Opening van de gerechtelijke reorganisatie van : NV Cosmic, met zetel : Blarenberglaan 6B te 2800 Mechelen Ondernemingsnummer : 0434-947-307 Datum uitspraak : 23.09.2019 Referentie : Q/19/00011 Onderwerp van de procedure : overdracht onder gerechtelijk gezag Gedelegeerd-rechter : Eddy Brouwers Mailadres : eddy@gs-aviation.be Einddatum van de opschorting : 23.12.2019 Gerechtsmandataris : Gerry Verschuren, mailadres : gerry.verschuren@advocaten.be Voor eensluidend uittreksel : de gerechtsmandataris, G. Verschuren.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland