Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Jaro Vijvers

Op 10-09-2020 is aan Jaro Vijvers te Tessenderlo (Limburg) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 646827969. De (hoofd)activiteit van Jaro Vijvers is houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Jaro Vijvers
Plaats:
Tessenderlo
Provincie:
Limburg
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
646827969
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk
Nevencode
Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Termaden 21
3980 Tessenderlo
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
10-09-2020
646827969
Opschorting toegekend tot 15/01/2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van de gerechtelijke reorganisatie van: JARO VIJVERS GCV TERMADEN 21, 3980 TESSENDERLO. Ondernemingsnummer: 0646.827.969 Datum uitspraak: 10/09/2020 Referentie: 20200012 Onderwerp van de procedure: gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord Gedelegeerd rechter: DE PRETER - met emailadres: orb.hasselt.insolventie@just.fgov.be. Einddatum van de opschorting: 15/01/2021. Stemming van schuldeisers op: vrijdag 08/01/2021 op 09:00 in de rechtszaal van de ondernemingsrechtbank te 3500 Hasselt, Parklaan 25 Bus 6. Voor eensluidend uittreksel: Stefanie SEVENS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland