Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Vermeulen Bouwonderneming

Op 15-07-2021 is aan Vermeulen Bouwonderneming te Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 508818349. De (hoofd)activiteit van Vermeulen Bouwonderneming is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Vermeulen Bouwonderneming
Plaats:
Borgerhout (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
508818349
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Slopen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ranststraat 34
2140 Borgerhout (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-07-2021
508818349
Opschorting toegekend tot 15/10/2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van de gerechtelijke reorganisatie van: VERMEULEN BOUWONDERNEMING BVBA RANTSTRAAT 14, 2140 BORGERHOUT (ANTWERPEN). Ondernemingsnummer: 0508.818.349 Datum uitspraak: 15/07/2021 Referentie: 20210024 Onderwerp van de procedure: gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord Gedelegeerd rechter: MARCEL VON DEN BUSCH - met e-mailadres: m.von.den.busch@rechtersinhandelszaken.be. Einddatum van de opschorting: 15/10/2021. Stemming van schuldeisers op: woensdag 06/10/2021 om 10:30 in de rechtszaal van de ondernemingsrechtbank te 2000 Antwerpen, Bolivarplaats 20/7. Voor eensluidend uittreksel: De griffier, C. Dedapper.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland