Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Braeckevelt Steven

Op 12-10-2021 is aan Braeckevelt Steven te Dentergem (West-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 676328045. De (hoofd)activiteit van Braeckevelt Steven is houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Braeckevelt Steven
Plaats:
Dentergem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
676328045
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk
Nevencode
Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Molenstraat 97
8720 Dentergem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
12-10-2021
676328045
Opschorting toegekend tot 11/01/2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van de gerechtelijke reorganisatie van: BRAECKEVELT STEVEN, MOLENSTRAAT(WAK) 0097, 8720 DENTERGEM, geboren op 17/03/1976 in TIELT. Handelsactiviteit: Houten interieurinrichting (private woningen, handelszaken & kantoren. Voorbereiding in eigen atelier plaatsing bij klant Handelsbenaming: INTERIOR FACTORY Uitbatingsadres: MOLENSTRAAT 97, 8720 DENTERGEM Ondernemingsnummer: 0676.328.045 Datum uitspraak: 12/10/2021 Referentie: 20210011 Onderwerp van de procedure: gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord Gedelegeerd rechter: PETER HERPELS - met e-mailadres: peter.jp.herpels@telenet.be. Einddatum van de opschorting: 11/01/2022. Stemming van schuldeisers op: dinsdag 04/01/2022 om 11:30 in de rechtszaal van de ondernemingsrechtbank te 8500 Kortrijk, Beheerstraat 41. Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, T. Callewaert.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland