Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Veiling Groot perceel industriegrond nabij voorname invalsweg te Eupen

In de grootste Europese industriezone, wordt een grondperceel, gelegen aan de Gewerbestrasse) voor industriële activiteiten van 1 ha 62a 12ca met een toegangsweg (7a 55ca) aangeboden.
Het grondperceel heeft een breedte van 110m en een diepte van 140m en kan in samenspraak met SPI opgedeeld worden in 3 à 4 kleinere percelen.

Dit perceel is bestemd voor :
activiteiten van industriële aard die verband houden met een proces van verwerking van grondstoffen of halffabrikaten, verpakking, opslag, logistiek of distributie, grondstoffen of halffabrikaten, verpakking, opslag, logistiek of distributie.
Zij kunnen worden uitgevoerd op verschillende activiteitenterreinen.
Ondersteunende diensten en economische activiteiten die niet van industriële aard zijn en die geïsoleerd moeten worden om redenen van stedelijke integratie, mobiliteit, veiligheid of milieubescherming.

Locatie veiling:
Eupen (Luik)
Start online veiling:
woensdag 21 september 13:01
Sluiting veiling vanaf:
maandag 28 november 16:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland