Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Veiling Overname bloeiend asbestverwijdend bedrijf Arebo

Uniek aanbod betreffende de overname van het bloeiende asbestverwijderend bedrijf Arebo. Het aanbod omvat : * de licentie voor het verwijderen EN vervoeren van asbest; * de naam, website en het klantenbestand; * een volledige uitrusting (wagenpark, materialen,... marktwaarde 400k) om de continuïteit van de werken te garanderen; * de mogelijkheid om 3 ervaren, gebrevetteerd arbeiders aan te werven; * een solvabele vennootschap met circa 200k liquide middelen, jaarlijks omzet van 800k en groeiende; Bij overname wordt de inventaris nog verder bepaald en wordt de vennootschap in een BV omgevormd (heden VOF) en dit in samenspraak met de overnemer. In de overname zit er geen magazijn/kantoor inbegrepen. De bedoeling is dat overnemer de maatschappelijke zetel herlocaliseert.;

Locatie veiling:
Dendermonde (Oost-Vlaanderen)
Start online veiling:
woensdag 24 mei 13:01
Sluiting veiling vanaf:
dinsdag 27 juni 15:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland