Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Tsering Tashi

Op 22-12-2016 is Tsering Tashi te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 535651420. De (hoofd)activiteit van Tsering Tashi is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Tsering Tashi
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
535651420
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Sauna's, solaria, baden enz.
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Quellinstraat 27-29
2018 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-12-2016
535651420
Uitspraak faillissement op 22-12-2016.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: TSERING TASHI, QUELLINSTRAAT 27/29, 2018 ANTWERPEN 1. Geboortedatum en -plaats: 1 januari 1977 BATHANG (CHINA). Referentie: 20160543. Datum faillissement: 22 december 2016. Handelsactiviteit: uitbating massage salon Handelsbenaming: HIMALAYA MASSAGE Ondernemingsnummer: 0535.651.420 Curator: Mr LIEVENS RENAAT, GANZENHOF 3, 9080 LOCHRISTI. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/12/2016 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Gent, Opgeëistenlaan 401/E, 9000 Gent. Datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen: 26 januari 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: Griffier-hoofd van dienst, C. VAN KERCKHOVE
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland