Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Planopack Belgium

Op 28-12-2016 is Planopack Belgium te Wevelgem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 424399843. De (hoofd)activiteit van Planopack Belgium is vervaardiging van papier en papierwaren.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Planopack Belgium
Plaats:
Wevelgem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
424399843
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van papier en papierwaren
Nevencode
Vervaardiging van huishoudelijke en sanitaire papierwaren
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Nijverheidslaan 37
8560 Wevelgem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-12-2016
424399843
Uitspraak faillissement op 28-12-2016.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: PLANOPACK BELGIUM BVBA, NIJVERHEIDSLAAN 37, 8560 WEVELGEM. Referentie: 10033. Datum faillissement: 28 december 2016. Handelsactiviteit: Lamineren van Karton Ondernemingsnummer: 0424.399.843 Curatoren: Mr BEERNAERT Nathalie, DAMMESTRAAT-WEST 6, 8800 ROESELARE; Mr DE GEETER ELLEN, DOORNIKSEWIJK 134, 8500 KORTRIJK. Voorlopige datum van staking van betaling: 28/12/2016 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Kortrijk, Beheerstraat 41, 8500 Kortrijk. Datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen: 15 februari 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De griffier, K. Engels.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland