Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement 't Festijntje

Op 08-08-2017 is 't Festijntje te Etterbeek (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 865044416. De (hoofd)activiteit van 't Festijntje is verschaffen van accommodatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
't Festijntje
Plaats:
Etterbeek
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
865044416
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Verschaffen van accommodatie
Nevencode
Gastenkamers
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Robert Schumanplein 11
1040 Etterbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-08-2017
865044416
Uitspraak faillissement op 8-8-2017.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement, dagvaarding, van : 'T FESTIJNTJE BVBA, ROBERT SCHUMANPLEIN 11, 1040 ETTERBEEK. Referentie: 20170479. Datum faillissement: 8 augustus 2017. Handelsactiviteit: gastenkamers Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0865.044.416 Curator: Mr ASSCHERICKX BERTRAND, KEIZER KARELLAAN 586, BUS 9, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 september 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De griffier, C. Gowie
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland