Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement On The Road

Op 02-08-2017 is On The Road te Halen (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 463813913. De (hoofd)activiteit van On The Road is posterijen en koeriers.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
On The Road
Plaats:
Halen
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
463813913
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Posterijen en koeriers
Nevencode
Overige posterijen en koeriers
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Mannekenshaagstraat 38A
3545 Halen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-08-2017
463813913
Uitspraak faillissement op 2-8-2017.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: ON THE ROAD BVBA, MANNEKENSHAAGSTRAAT 38/A, 3545 HALEN. Referentie: 20170232. Datum faillissement: 2 augustus 2017. Handelsactiviteit: diensten verleend aan evenementen Ondernemingsnummer: 0463.813.913 Curatoren: Mr VAN COPPENOLLE DIRK, BEVERZAKBROEKWEG 97, 3520 ZONHOVEN; Mr REPRIELS SOFIE, KLEINE HEMMENWEG 28, 3520 ZONHOVEN. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/06/2017 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 september 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: Ilse MANSHOVEN
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland