Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Baekelandt Davy

Op 16-11-2018 is Baekelandt Davy te Tielt (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 867748439. De (hoofd)activiteit van Baekelandt Davy is bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Baekelandt Davy
Plaats:
Tielt
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
867748439
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten
Nevencode
Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Galgenveldstraat 3A
8700 Tielt
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-11-2018
867748439
Uitspraak faillissement op 16-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: BAEKELANDT DAVY, GALGENVELDSTRAAT 3, 8700 TIELT, geboren op 18/07/1980 in TIELT. Handelsactiviteit: VLOERDER Handelsbenaming: BAEKELANDT DAVY Uitbatingsadres: GALGENVELDSTRAAT 3/A, 8700 TIELT Ondernemingsnummer: 0867.748.439 Referentie: 20180224. Datum faillissement: 16 november 2018. Rechters Commissarissen: PATRICK COULIER, FREDERIK MOORTGAT, Curator: SOFIE DE NIJS, BRANDSTRAAT 117, 8755 RUISELEDE- sofie@advocaatdenijs.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE NIJS SOFIE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland