Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Hope Retail

Op 13-09-2018 is Hope Retail te Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 890726452. De (hoofd)activiteit van Hope Retail is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Hope Retail
Plaats:
Geraardsbergen
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
890726452
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in uurwerken en sieraden in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Nieuwstraat 63/1
9500 Geraardsbergen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-09-2018
890726452
Uitspraak faillissement op 13-9-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde Opening van het faillissement van BVBA HOPE RETAL, 9500 Geraardsbergen, Nieuwstraat 63, B1. Handelsactiviteit : detailhandel in uurwerken en sieraden in gespecialiseerde winkels. Ondernemingsnummer : 0890.726.452 Referentie : 20180060 Datum faillissement : 13 september 2018. Rechter commissartis : Lydia Descamps. Curator : Ilse Van Royen, Boekelstraat 63, 9660 Brakel, e-mail : ilse.vanroyen@hotmail.com Voorlopige datum van staking van betaling : 13 september 2018 (conform artikel 105 WER). Datum neerlegging van de schuldvorderingen : binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het centraal register solvabiliteit via de site www.regsol.be Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be : op 26 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel : de curator, (get.) Van Hoyen, Ilse.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland